Duško Miletić poručuje da je obraz važniji od svega

GS
Duško Miletić poručuje da je obraz važniji od svega

PRIJEDOR - Duško Miletić, predsjednik Gradskog odbora SPS Prijedor i direktor Toplane Prijedor, ističe se kao simbol porodičnih i tradicionalnih vrijednosti. Kao otac troje djece i suprug u srećnom braku koji traje već 11 godina, Miletić je kroz svoju političku karijeru pokazao da su obraz, poštenje i borba za bolju budućnost ispred svega.

Njegova gotovo dvadesetogodišnja politička karijera, uz tri mandata u Skupštini grada, obilježena je posvećenošću sugrađanima, a njegova kampanja za lokalne izbore 2024. godine potvrđuje tu predanost. Miletić vodi kampanju koja se oslanja na direktan kontakt s građanima, izbjegavajući klasične političke metode poput masovnih tribina i pretjeranih obećanja. Umjesto toga, fokusira se na stvarne promjene i konkretne rezultate.

- Naša kampanja zasniva se na direktnom radu sa ljudima, na terenu. Ljudi ne traže velika obećanja i sjajne reklame, već iskrenost i konkretne rezultate. Neposredni kontakt je ono što im zaista treba, izjavio je Miletić, ističući važnost iskrene komunikacije s građanima.

Miletićeva posvećenost narodu prepoznata je i po njegovoj skromnosti i želji da ostane uz ljude čak i van izborne kampanje. Njegova politička misija nije samo da obećava, već da služi zajednici kroz konkretne projekte i pomoć, bilo da je riječ o asfaltiranju puteva, podršci sportskim klubovima ili pomoći crkvi i kulturnim udruženjima.

- Biti dostupan građanima nije samo dio kampanje – to je način života. Naša kampanja traje svih 365 dana u godini, jer građani uvijek imaju potrebe, naglašava Miletić.

Kroz svoj dugogodišnji rad, Miletić je pokazao da politika za njega nije sredstvo za ličnu promociju, već način da poboljša život običnih ljudi.

- Meni je najvažnije da mogu hodati ovim gradom uzdignute glave, da mogu pogledati svakoga u oči i reći da sam dao sve od sebe da pomognem svom gradu i sugrađanima, zaključuje Miletić.

U vremenu kada su mnogi građani razočarani političkim sistemom, Miletić ostaje dosljedan svojim principima – raditi za dobrobit ljudi, bez praznih obećanja i lažnih slika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana