Drinić: Djelima izlazimo pred narod

G.S.
Drinić: Djelima izlazimo pred narod

BANjALUKA - Borik je primjer da se zajedničkim snagama i akcijama u saradnji sa komšijama može uraditi mnogo. Ponosan sam što moje naselje postaje sve bolje mjesto za život, kaže član Savjeta Mjesne zajednice Borik narodni poslanik Nebojša Drinić.


On podsjeća da je u Boriku u protekle tri i po godine urađeno mnogo i da su riješeni mnogi komunalni i infrastrukturni problemi u ovom naselju.

- Naša djela govore o nama. Uradili smo sportsko igralište preko puta "Kajaka", kružni tok kod "Akvane", rampu za invalide kod SC "Borik", dječije igralište u Kordunaškoj sto za stoni tenis ,postavili česmu kod škole "Branko Ćopić", naveo je Drinić.

Dodaje da često razgovara sa komšijama u Boriku, da je zahvalan na svakoj sugestiji, ideji...

- I jutros sam radnu subotu počeo obilaskom Borika i razgovorom sa narodom. Predstoji nam još mnogo posla. Punom parom radimo da obezbijedimo više od 300 novih parking mjesta, otvorićemo novi vrtić "Nataša", uredićemo obalu Vrbasa i šetalište u Boriku. Osnivamo Fond za obnavljanje fasada, liftova i stolarije. Naš cilj je kvalitetniji život svakog čovjeka u Banjaluci, zaključio je Drinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana