Dragojević:Građani da podrže PDP i program "Novi Prijedor – snaga Potkozarja"

Srna
Dragojević:Građani da podrže PDP i program "Novi Prijedor – snaga Potkozarja"

PRIJEDOR- Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Dragan Dragojević pozvao je danas sugrađane da izađu na izbore i da daju podršku PDP-u za program "Novi Prijedor – snaga Potkozarja" koji ima rješenja za sve goruće probleme u gradu, kao i da podrže Maju Dragojević Stojić kao kandidata opozicije za gradonačelnika Prijedora.

- Boračka populacija je nepravedno zapostavljena i naš program predviđa dosta segmenata koji bi poboljšali uslove života ove kategorije. Jedan od prvih je riješiti pitanje pristupačnosti Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu koje se nalazi na drugom spratu i nema uslova za pristup populaciji kojoj služi - rekao je Dragojević na konferenciji za novinare u Prijedoru.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Ranko Lale podsjetio je da je kroz program "Prijedor 2000 – Dom za sve ljude" dodijeljeno oko 4.000 parcela ljudima koji su tokom i nakon rata došli živjeti u Prijedor i da spor sa jednom firmom koja je vlasnik dijela tog zemljišta traje već 20 godina.

On je pozdravio početak podjele rješenja kojima će se privesti kraju imovinsko-pravni sporovi i omogućiti vlasništvo nad imovinom i legalizacija objekata mještanima novih naselja.

- Mi smatramo da je to dobra stvar i da to treba završiti i nadam se da će to biti za kratko vrijeme riješeno i da konačno budu vlasnici jedan kroz jedan - poručio je Lale.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Ognjen Bojanić rekao je da je razvoj amaterskog sporta jedan od segmenata PDP-ovog programa, budući da je amaterski sport osnova zdravog života i uslov za unapređenje zdravlja.

On je naveo da će sportsko-rekreativni resursi biti svima dostupni, a da je neophodno izgraditi i adekvatne terene za lica sa invaliditetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana