Dragan Bogdanić, kandidat SNSD-a za načelnika Teslića: Zaustaviću urušavanje opštine

Darko Momić
Dragan Bogdanić, kandidat SNSD-a za načelnika Teslića: Zaustaviću urušavanje opštine

Očekujem ono što i moji Teslićani očekuju, promjenu, nove mlade ljude koji će da postave našu opštinu tamo gdje stvarno pripada, kaže kandidat SNSD-a za načelnika Teslića Dragan Bogdanić.

On ističe da današnji Teslić nije ni slika prijeratnog, a kako kaže, ukoliko se ovako nastavi, neće biti ništa od napretka u budućnosti.

- Sadašnja vlast nas je osudila na puko preživljavanje, bez ikakvog razvoja. Osam godina urušavanja naše opštine mora stati. Zato očekujem pobjedu i jako se ponosim ljudima sa kojima ću voditi opštinu - kaže Bogdanić.

GLAS: Na čemu temeljite optimizam?

BOGDANIĆ: Doktori su po prirodi optimistični ljudi. Ja 30 godina liječim ljude i zbog njih moram biti optimista. Baš kao što kao doktor dolazim optimističan pred čovjeka kojem treba pomoć, tako i sada izlazim sa optimizmom pred građane Teslića kojima takođe treba pomoć. U posljednja dva mjeseca u Tesliću sam ugostio najviše predstavnike Srpske i BiH i svi oni će biti na raspolaganju našoj opštini.

GLAS: Šta je okosnica Vaše kampanje?

BOGDANIĆ: Ja sam ljekar i čovjek sa sela. Ne razumijem se puno u kampanje. Po profesiji sam navikao biti sa ljudima i to ne planiram mijenjati. Prošao sam sve dijelove naše opštine, razgovarao sa ljudima, sve njihove teškoće i potrebe sam razmotrio i pretočio u okosnicu mog programa.

GLAS: Zašto da građani glasaju za Vas, a ne nekoga drugog?

BOGDANIĆ: Više od 50 godina živim u Tesliću, 30 godina sam ljekar i mislim da nema porodice sa kojom, direktno ili indirektno, nisam bio u kontaktu. Među Teslićanima se kao nikada do sada osjeća želja za promjenom, a ja nudim promjenu na bolje.

GLAS: Koji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete povjerenje birača?

BOGDANIĆ: Putna infrastruktura, pogotovo u ruralnim sredinama, je u užasnom stanju, a imamo mnogo neosvijetljenih dijelova naše opštine. Prioritet je i izgradnja vodovoda i kanalizacije u svim mjesnim zajednicama i budite sigurni da ću se tog posla prihvatiti odmah, a ne u nekoj narednoj predizbornoj atmosferi kao što je to do sada bio slučaj. Teslić će već 2021. godine postati jedno veliko gradilište.

Biografija kao garant

GLAS: Čime garantujete da ćete ispuniti obećanja?

BOGDANIĆ: Ljudima koji nisu navikli da rade i stvaraju nove vrijednosti, djeluje da mi mnogo obećavamo, ali većinu toga je Teslić već morao imati. Moja biografija garantuje za mene. Sva znanja i sposobnosti koje imam biće na raspolaganju cijelom Tesliću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana