Dodik: SNSD želi da vrati “Zlatni period za Sokolac”

Srna
Dodik: SNSD želi da vrati “Zlatni period za Sokolac”

SOKOLAC - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je uvjerenje prilikom posjete Opštinskom odboru SNSD-a Sokolac da će vrijeme koje dolazi, bez obzira na pandemiju virusa korona, pružiti šansu svima da se bolje radi i da se projekti, koje treba sprovesti na Sokocu, spovode bez zastoja.

Dodik je večeras pružio podršku Opštinskom odboru SNSD-a Sokolac pred predstojeće lokalne izbore, te kandidatu za načelnika opštine Sokolac Bojanu Koprivici, kandidatu za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosići i listi kandidata za odbornike u Skupštni opštine Sokolac, izražavajući uvjerenje da će oni dobiti podršku najvećeg broja birača.

On je naglasio da se mora konsolidovati opština Sokolac, jer je potrebno da se konsoliduju njeni budžetski računi, što svakako zahtijeva podršku Vlade Republike Srpske.

“Vlada i institucije Republike Srpske nikada nisu oklijevale da pomognu Sokocu u onome što je bila potreba vaših sugrađana”, rekao je Dodik.

On je dodao da to najbolje pokazuje period kada je SNSD imao na Sokocu svog načelnika i izrazio uvjerenje da je to bio “zlatni period za ovu lokalnu zajednicu”, te istakao da SNSD želi da vrati to vrijeme.

Pozdravljajući prisutne građane koji su ga dočekali okupljeni na ulici, Dodik je izrazio da želju da zajedno naprave dosta više optimizma za život ovdje i u čitavoj Republici Srpskoj.

Dodik je građane opštine Sokolac pozvao da izađu na izbore i da podrže kandidata Opštisnkog odbora SNSD-a Sokolac Bojana Koprivicu za načelnika opštine, kandidata SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubišu Ćosića i odborničku listu SNSD-a za lokalnu skupštinu na Sokocu.

“Nakon toga možemo da na miru planiramo i realizujemo planove, a kada oni pobijede ja ću dovesti pola Vlade Republike Srpske da planiramo koje ćemo projekte ovdje realizovati”, poručio je Dodik.




 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana