Dodik: Podrška Ostojiću koji je dokazao da je u funkciji svojih sugrađana

Srna
Dodik: Podrška Ostojiću koji je dokazao da je u funkciji svojih sugrađana

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik razgovarao je večeras u Istočnom Sarajevu sa kandidatom ove stranke za načelnika opštine Han Pijesak Vladom Ostojićem i delegacijom Opštinskog odbora o predstojećim lokalnim izborima, te naglasio da je svojim dosadašnjim radom Ostojić pokazao da je riječ o ozbiljnom kandidatu koji zna šta hoće i koji je u funkciji svojih sugrađana i razvoja ove lokalne zajednice.

Dodik je istakao da je “Han Pijesak danas, zahvaljujući trudu i radu opštinske uprave na čelu sa sadašnjim i budućim načelnikom Vladom Ostojićem, opština u kojoj ljudi vide budućnost”.

“Veoma je važno da jedna mala opština kao što je Han Pijesak ima kompaktnu političku i svaku drugu saradnju sa institucijama Republike Srpske što doprinosi nastavku njenog razvoja i realizaciji značajnih projekata”, naglasio je Dodik u izjavi za Srnu, izrazivši ubjeđenje da će lokalna vlast u ovoj opštini 16. novembra potvrditi svoj kontinuitet.

Ostojić je podsjetio da je u Han Pijesku u protekle četiri godine, u saradnji sa Vladom Srpske, realizovano više kapitalnih projekata na dobrobit stanovnika ove lokalne zajednice.

On je izrazio nadu da pomoć institucija Srpske neće izostati ni u predstojećem periodu, te naveo da je planirana realizacija niza infrastrukturnih projekata koji će zadržati stanovnike Han Pijeska da ostanu u svojoj opštini.

“Mi smo mala i nerazvijena opština, ali uz pomoć SNSD-a, naših koalicionih partnera i institucija Srpske sigurno je da nas čeka bolja budućnost”, zaključio je Ostojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana