DNS poziva kandidate da učestvuju u TV debati

Srna
DNS poziva kandidate da učestvuju u TV debati

BANjALUKA - DNS je pozvao kandidate za inokosne funkcije da se u finišu kampanje odazovu na TV duele koji su zakazani za sutra i u petak, 30. septembar.

DNS je saopštio da je dijalog osnov političkog života i da izborna kampanja služi za što bolje predstavljanje sopstvenog programa.

-U tom smislu ne razumijemo strah drugih kandidata za inokosne funkcije da učestvuju u TV duelima. To je prava prilika da građani uporede i ocijene kandidate i njihove politike - istaknuto je u saopštenju.

U DNS-u smatraju da je njihov program za razvoj, ekonomiju i napredak Srpske dominantan i da su se njihovi kandidati za člana Predsjedništva BiH i za predsjednika Republike Srpske Nenad Nešić i Radislav Jovičić odazvali na svaki poziv za debatu, dodaje se u saopštenju.

Prethodno je 8. i 9. septembra održan prvi krug TV debata na RTRS-u u kojima su učestvovali kandidati za predsjednika i srpskog člana Predsjedništva SNSD-a i DNS-a, dok su kandidati SDS-a i PDP-a odbili učešće. Drugi krug bi trebalo da bude sutra i petak.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana