DNS Pale: Nikolina Šljivić poručila da ostaje kandidat, iako je izbrisana sa plakata

Srna
DNS Pale: Nikolina Šljivić poručila da ostaje kandidat, iako je izbrisana sa plakata

PALE - Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini opštine Pale Nikolina Šljivić poručila je danas da ostaje u ovoj stranci i da ne odustaje od kandidature, iako je paljanski DNS u centru ove opštine postavio predizborni bilbord na kojem ne piše njeno ime, niti redni broj kao kandidata.

Na pitanje da prokomentariše činjenicu da se njeno ime i redni broj, iako je kandidat te stranke za odbornika u Skupštini opštine Pale, ne nalaze na postavljenom bilbordu DNS-a, na kojem iza rednog broja jedan piše redni broj tri, Šljivićeva je rekla da je to proizvod i ideja njenih kolega, koji vođeni ličnim interesima pokušavaju na sve načine da umanje njen izborni rezultat.

- Ne znam razlog, možda je strah pojedinih kolega koji gube tlo pod nogama - navela je Šljivićeva u izjavi Srni i istakla da nije odustala od kampanje, niti je povukla kandidaturu.

Prema njenim riječima, očekivala je burnu kampanju, udarce sa svih strana, ali nije očekivala da će sve to dolaziti od njenih kolega.

- Znam da imam povjerenje građana Pala. Znam koliko me podržavaju, koliko mi ljudi svakog dana prilazi, koliko me pozove da se vidimo i porazgovaramo, a to je ono što oni ne mogu obrisati kao što su obrisali moje ime sa bilborda DNS-a Pale - poručila je Šljivićeva.

Ona ističe da joj ova dešavanja daju samo još veći vjetar u leđa.

- Želim da dokažem, više nego ikada, da je nas istinskih simpatizera DNS-a više od ovih drugih - istakla je Šljivićeva i ponovila da ostaje član DNS-a i kandidat za odbornika pod rednim brojem dva, te da će raditi "za ljude i život Pala".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana