DNS očekuje tri odbornička mjesta u Novom Gradu i pobjedu u Kozarskoj Dubici

Srna
DNS očekuje tri odbornička mjesta u Novom Gradu i pobjedu u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA, NOVI GRAD - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je danas da su opštinski odbor i članstvo DNS-a, te građani Kozarske Dubice spremni za pobjedu DNS-a u ovoj lokalnoj zajednici na lokalnim izborima.

- Mi u Kozarskoj Dubici očekujemo da naša lista ima najveći broj glasova, da osvojimo najveći broj mandata u lokalnoj skupštini i da na taj način preuzmemo ulogu prve stranke Kozarske Dubice. Očekujemo apsolutnu pobjedu našeg zajedničkog kandidata za poziciju načelnika opštine Radenka Reljića - izjavio je Nešić novinarima.

On očekuje da se u budućem periodu nastavi razvoj Kozarske Dubice jer je DNS-u interes građana iznad svakog ličnog, partijskog ili bilo kakvog drugog interesa.

Generalni sekretar DNS-a Darko Banjac izjavio je da će DNS pobijediti u Kozarskoj Dubici i biti prva politička partija u toj opštini.

- Građani imaju još tri dana da razmišljaju i u nedjelju da izađu na izbore. DNS i ljudi iz DNS-a su mnogo uradili za Kozarsku Dubicu, a građani sada treba da pokažu da li će nam i dalje dati podršku i snagu da radimo za Kozarsku Dubicu. Sada je sve na njima - rekao je Banjac, koji je i predsjednik Opštinskog odbora DNS-a u Kozarskoj Dubici.

Banjac je naglasio da je ubijeđen da građani Kozarske Dubice znaju ko je šta uradio za Kozarsku Dubicu, od infrastrukture, vraćanja Osnovnog suda, renoviranja škola i svega drugog.

On je naveo da će građani na kraju dati završnu riječ i odlučiti da li će nagraditi sve ono što je DNS uradio za Kozarsku Dubicu.

Banjac je rekao da je drugi cilj DNS-a da Radenko Reljić ponovo postane načelnik opštine Kozarska Dubica.

- On je zajednički kandidat SNSD-a, DNS-a, Demosa, Ujedinjene Srpske i NDP-a i ubijeđen sam da će obnoviti mandat načelnika. Zajedničkim snagama možemo i dalje mnogo da uradimo za Kozarsku Dubicu - zaključio je Banjac.

Kandidat na odborničkoj listi DNS-a u Kozarskoj Dubici Senka Jujić pozvala je građane Kozarske Dubice da na lokalnim izborima svoj glas daju kandidatima DNS-a.

Kandidat na odborničkoj listi DNS-a u Kozarskoj Dubici Milan Tamamović izjavio je da je DNS u Kozarskoj Dubici, na čelu sa Darkom Banjcem, uradio više nego što su drugi učinili u posljednjih 20 godina.

- Radićemo i dalje za Kozarsku Dubicu i očekujem ubjedljivu pobjedu DNS-a i zajedničkog kandata za načelnika Radenka Reljića - rekao je Tamamović.

Promociji kandidata na štandu DNS-a u Kozarskoj Dubici danas su prisustvovali i šef Izbornog štaba DNS-a Radislav Jovičić i narodni poslanik Aleksandar Glavaš.

Demokratski narodni savez (DNS) u Novom Gradu očekuje 1.500 glasova i tri odbornička mjesta, koliko ova stranka ima i u postojećem sazivu lokalnog parlamenta.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Novi Grad Mirko Zgonjanin rekao je danas da očekuju da građani podrže odborničku listu ove stranke, te naglasio da će DNS na izborima podržati SNSD-ovog kandidata za načelnika opštine Miroslava Drljaču.

- DNS ima stručne i sposobne ljude koji se ne boje nijednog izazova i koji su spremni da svojim angažmanom doprinesu poboljšanju stanja u Novom Gradu - naveo je on.

Nenad Nešić istakao je da ova stranka na predstojećim izborima ima jednog kandidata za gradonačelnika i 10 kandidata za načelnike opštine.

- Očekujem pobjedu svih njih. Očekujem da se DNS potvrdi kao ozbiljna politička snaga, odnosno treća politička partija u Republici Srpskoj. Očekujemo da izbori pokažu da je DNS druga politička snaga u Srpskoj - izjavio je Nešić.

On je naglasio da je od kandidata DNS-a traži da prvo vode računa o interesima građana, a ne o svojim funkcijama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana