DNS Čelinac: Imamo kvalitetan prgram, očekujem pobjedu

Srna
DNS Čelinac: Imamo kvalitetan prgram, očekujem pobjedu

BANjALUKA - Kandidat DNS-a za načelnika Čelinca Željko Dubravac rekao je da je ova stranka napravila kvalitetan program za tu lokalnu zajednicu za naredne četiri godine i očekuje pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Dubravac je naveo da je u programu satkano više politika DNS-a, čija realizacija je planirana nakon izbora.

- Uvjeren sam da će nakon izbora ova stranka imati šest odborničkih mandata, zajedno sa koalicionom partnerima SDS-om i PDP-om, koji su podržali moju kandidaturu - rekao je Dubravac novinarima i izrazio uvjerenje da će DNS na najbolji mogući način naredne četiri godine predstavljati volju naroda u Čelincu.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić, koji je uvjeren u pobjedu Dubravca na predstojećim lokalnim izborima u BiH, istakao je da DNS u ovom trenutku predstavlja nešto novo u Republici Srpskoj.

- Smatramo da je narod sit međusobnih optužbi, svađa i teških riječi. Našem narodu treba rješavanje problema, koji su se nagomilali - rekao je Nešić.

On je dodao da su članovi DNS-a spremni da se prihvate tog posla i riješe probleme, te da ljudi koji glasaju za ovu stranku znaju šta mogu da očekuju, a to je bolji život u Republici Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana