Đurić: Sve više građana prepoznaje zalaganje stranke za bolju Srpsku

Srna
Đurić: Sve više građana prepoznaje zalaganje stranke za bolju Srpsku

SOKOLAC - Kandidat Socijalističke partije Srpske /SPS/ za predsjednika Republike Srpske na predstojećim opštim izborima Neđo Đurić izrazio je zadovoljstvo što sve više građana prepoznaje rad ove partije i njihovo zalaganje za bolju Srpsku.


“Njihovu podršku vidimo svakodnevno na terenu”, rekao je Đurić prilikom svečanog otvaranja kancelarije ove partije na Sokocu.

Đurić je naglasio da je SPS u konstantnom usponu i svakodnevno dobija nove članove.

“To je veliki podsticaj za nas i znak da smo na pravom putu, tu smo da se borimo za sva prava i život svakog čovjeka. Kao partija osjećamo potrebu da budemo što bliže narodu, jer mi i jesmo narodna partija”, naglasio je akademik Neđo Đurić.

On je dodao da se samim tim stvorila potreba za otvaranje kancelarije SPS-a i na Sokocu.

Kandidat SPS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dragana Koprivica istakla je prilikom otvaranja kancelarije ove partije na Sokocu da na opštim izborima očekuje ogromnu podršku glasača jer su ljudi prepoznali da je u i programskim ciljevima SPS-a - Srpska iznad svega.

Današenjem otvaranju kancelarije SPS-a u Ulici cara Lazara prisustvovao je i nosilac kandidatske liste SPS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Izbornoj jedinici osam Miloš Vukašinović sa Pala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana