Đokić: Zalagaćemo se za privredni razvoj i otvaranje radnih mjesta

Srna
Đokić: Zalagaćemo se za privredni razvoj i otvaranje radnih mjesta

UGLjEVIK - Narodni demokratski pokret (NDP) u Ugljeviku očekuje najbolji izborni rezultat do sada i osvajanje tri odbornička mandata, izjavio je danas nosilac liste NDP-a Dragan Đokić.

U obraćanju medijima ispred prostorija stranke, Đokić je rekao da kampanja protiče u fer i pozitivnoj atmosferi i da je njen fokus na planovima privrednog razvoja Ugljevika, otvaranja radnih mjesta i dovođenja domaćih i stranih investitora.

“Treba stvoriti uslove za privredni razvoj kroz otvaranje poslovne zone sa pogodnostima za investitore koji će otvoriti radna mjesta, a u poboljšanje privrednog ambijenta treba usmjeriti sredstva rente koju opština dobija od Rudnika i termoelektrane žUgljevikž i druge lokalne prihode”, naveo je Đokić.

Pozivajući birače da im ukažu povjerenje i time daju snagu da djeluju u opštinskoj vlasti, on je istakao da će NDP insistirati na principu jedan čovjek - jedna plata i na ukidanju odborničkih i poslaničkih naknada, umjesto kojih predlažu isplatu dnevnica.

U Ugljeviku NDP podržava kandidata SDS za gradonačelnika Vasilija Perića, a posljednje godine su bili dio opštinske vlasti.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana