Đokić u Šipovu: Kovač će ubjedljivo pobijediti

GS
Đokić u Šipovu: Kovač će ubjedljivo pobijediti

ŠIPOVO - Socijalistička partija (SP) u Šipovu ima zapaženo političko djelovanje. Vodili smo i ovu opštinu i učestvovali u njenoj obnovi nakon povratka iz izbjeglištva, istakao je prvi socijalista Srpske Petar Đokić na predizbornoj tribini partije u Šipovu.

On ističe da SP u ovoj opštini podršku daje kandidatu SNSD Milanu Kovaču, za kog vjeruju da će ubjedljivo pobijediti.

– Uvijek smo tražili i nudili realna, sprovodiva rješenja i znam da će građani to znati prepoznati i ovaj put. Borićemo se za podršku svakog pojedinca i nastavićemo da dajemo svoj doprinos razvoju Šipova. Republika Srpska mora da napravi nove korake rasta i razvoja, a SP je tu da politikom dijaloga i saradnje, tome i doprinese – rekao je Đokić.

Nosilac liste OO SP Šipovo Stevan Knežić je istakao da lista SP u ovoj opštini ima 15 kandidata, vrijednih, mladih, obrazovanih porodičnih ljudi koji žele da ostanu da žive u Šipovu.

– Socijalisti u Šipovu usko sarađuju sa koalicionim partnerima, a turbulentna vremena kakva su danas zahtijevaju kvalitetne odluke, a kvalitetne odluke donose kvalitetni ljudi. Zato pozivam sve da izađu na izbore 6. oktobra i pruže šansu Socijalističkoj partiji da bude dio tima koji će graditi bolje Šipovo – istakao je Knežić.

Kandidat za načelnika Šipova (SNSD) Milan Kovač je istakao da je zadovoljan saradnjom sa SP u prethodnom periodu.

– Socijalistička partija se nikada nije kolebala i uvijek je bila stabilan i pouzdan partner i zahvalan sam za bezrezervni angažman – rekao je Kovač na tribini socijalista u Šipovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana