Đokić u Donjem Žabaru: Nastavićemo saradnju sa svima koji žele razvoj Srpske

GS
Đokić u Donjem Žabaru: Nastavićemo saradnju sa svima koji žele razvoj Srpske

DONjI ŽABAR – Lider Socijalističke partije (SP) Petar Đokić istakao je večeras na predizbornom skupu u opštini Donji Žabar da je mnogo uspješnih projekata realizovano u ovoj lokalnoj zajednici zahvaljujući naproima socijalista i da će SP nastaviti da sarađuju sa svima koji žele razvoj Srpske.

Đokić je, obraćajući se biračima u mjestu Lončari u ovoj opštini, naglasio da se Srpska znatno razvila u infrastrukturnom, privrednom i svakom drugom smislu i da treba nastaviti borbu za još bolju Srpsku.

Nosilac odborničke liste SP-a za Skupštinu opštine Donji Žabar Petar Stevanović izrazio je očekivanje da će socijalisti na lokalnim izborima podići rezultat u odnosu na prethodne izborne cikluse.

"Sada očekujemo da imamo dva odbornika i da postanemo još značaniji faktor da još više doprinesemo napretku naše opštine", rekao je Stevanović na predizbornom skupu u Lončarima.

Stevanović je naglasio da je Socijalistička partija u Donjem Žabaru u posljednjih osam godina činila vladajuću većinu i da je posredstvom predsjednika stranke Petra Đokića i Vlade Republike Srpske uspjela da doprinese napretku opštine.

On je ukazao na to da je u obnovu centralne osnovne škole uloženo više od 800.000 KM, a da je rekonstrukcija zgrade bivše Zemljoradničke zadruge "Agro Posavina" koja je preuređena u administrativni centar opštine koštala više od 400.000 KM.

Socijalistička partija u Donjem Žabaru djeluje u koaliciji sa SNSD-om, DEMOS-om i Srpskom radikalnom strankom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana