Đokić: Socijalisti su uvijek bili važan faktor poboljšanja života Zvorničana

GS
Đokić: Socijalisti su uvijek bili važan faktor poboljšanja života Zvorničana

ZVORNIK - Zvornički socijalisti naveli su večeras na predizbornoj tribini u pomenutom gradu da im je cilj dva mandata u lokalnom parlamentu te ponovili podršku kanidatu SNSD-a Bojanu Ivanoviću za gradonačelnika. Naglasili su kako je Socijalistička partija doprinijela realizaciji brojnih infrastrukturnih projekata u Zvorniku.

Nosilac liste Stjepan Macanović je istakao da će se zalagati da se budžetska sredstva transparentno troše i to na najznačajnije projekte.

- Otvaranje novih radnih mjesta, kao i nove investicije su ono za šta će se, između ostalog, zalagati. Takođe, za unaprijeđenje turističkog imidža grada i Zvorničkog jezera. Prioritet je i oblast sporta, kojoj treba posvetiti posebnu pažnju - poručio je Macanović.

Lider SP-a Petar Đokić poručio je prisutnima kako je socijalistička ideja ideja napretka, zasnovana na principu slobode.

A person standing at a podium with a microphoneDescription automatically generated

- Ta ideja će živjeti i nadživjeti mnoge političke generacije, jer je partija koja se prilagođava promjenama, ali nikada ne odstupajući od svojih osnovnih principa. Zvornik je pogranični grad i ima mnoge prednosti koje treba staviti u funkciju njegovog budućeg razvoja. Socijalisti su dali ogroman značaj jačanju institucija Republike Srpske, kao i institucija lokalne vlasti. Uvijek smo bili važan faktor poboljšanja života Zvorničana i ovaj grad nas je uvijek trebao - rekao je Đokić.

Lider SP-a je ponovio kako pomenuta partija ima 64 posebna razvojna programa za 64 lokalne zajednice.

- Svaki program je prilagođen potrebama i potencijalima lokalne zajednice na koju se odnosi. To je ono što je potrebno - naglasio je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana