Đokić: Očekujemo pobjedu i istorijski rezultat u distriktu

Srna
Foto: Srna

BRČKO - Nosilac liste Socijalističke partije (SP) za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Petar Đokić očekuje istorijski rezultat ove partije u distriktu na opštim izborima 2. oktobra.

Đokić je rekao večeras u Brčkom da je SP zajedno sa svojim partnerima odigrala ključnu ulogu nakon proglašenja distrikta, te da je ličnim angažmanom omogućio distriktu da više od 15 godina dobija električnu energiju iz Republike Srpske po povoljnim cijenama.

“To je najveća donacija distriktu koja je došla sa neke strane. Ponosan sam na tu vrstu politike, a to je politika odgovornosti prema građanima i ostaćemo dosljedni toj politici”, rekao je Đokić uoči početka predizborne tribine u Brčkom.

Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Zoran Kokanović rekao je da ova partija SP ima veliku podršku od naroda i da očekuje pobjedu u distriktu.

Nosilac liste SP za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Jović rekao je da ova partija želi da se programom rada i olovkom bori za bolju Srpsku i bolje sutra, te da očekuje da će biti parlamentarna stranka u Predstavničkom domu.

Potpredsjednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, koji je prisustvovao predizbornoj tribini u Brčko, rekao je da ova partija na čelu sa predsjednikom Ivicom Dačićem pruža iskrenu i otvorenu podršku Socijalističkoj partiji koju vodi Đokić.

Ružić je istakao da su obje partije simbol progresa i uspjeha, da im se programi baziraju na identičnim vrijednosnim načelima, a to je borba za ideal socijalne pravde i jednakost svih, te da je politička stabilnost preduslov za sve važne velike projekte u svakom društvu.

U brčanskom Domu kulture večeras je održana javna tribina koalicije SP-NDP-SNP na kojoj su predstavljeni njeni kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest i za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana