Đokić: Nastaviti sa razvojem poslovne zone u Pelagićevu

Srna
Đokić: Nastaviti sa razvojem poslovne zone u Pelagićevu

PELAGIĆEVO - Nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Petar Đokić izjavio je sinoć u Pelagićevu da je to jedna od mlađih opština Republike Srpske čiji se razvoj zasniva uglavnom na agrarnoj proizvodnji, ali da je potrebno da se ona i industrijski razvija.

“To smo započeli prije nekoliko godina i treba nastaviti sa razvojem poslovne zone koja je već infrastrukturno pripremljena da može da bude mjesto gdje će se investirati i graditi”, rekao je Đokić na predizbornoj tribini u ovoj opštini, za koju je naveo da ima perspektivu i vrijedan narod, što će Socijalistička partija podržati.

On je istakao da je Socijalistička partija ozbiljna stranka koja već dugi niz godina politički djeluje i radi na stabilnosti Republike, na njenom jačanju i razvoju institucija, ali i na njenom ukupnom ekonomskom razvoju i rastu.

“Treba nam što bolja i razvijenija Republika Srpska i sva politika naše partije je posvećena tom cilju. Sada kada smo okončali fazu stabilizacije institucija i ojačali vjeru u našem narodu da je Republika Srpska bez alternative i da je ona trajna vrijednost kojoj svi moramo biti posvećeni, neophodno je da joj dalje omogućimo ubrzan ekonomski rast i razvoj, a to znači da razvijamo svaki region Republike, svaku opštinu, svaki grad, pa i opštinu Pelagićevo”, rekao je Đokić.

Nosilac liste Socijalističke partije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Jović izjavio je da je Socijalistička partija sigurna da će osvojiti direktan mandat u Predstavničkom domu parlamentu BiH.

“Zalagaćemo se za jaku Republiku Srpsku unutar BiH, vodićemo politiku dijaloga, mira i stabilnosti, bez huškačke ratne politike. Svima nam je cilj da imamo što bolju i snažniju Srpsku sa boljom ekonomijom i više radnih mjesta i to će biti cilj zalaganja i u Predstavničkom domu”, rekao je Jović.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jednice šest Simo Stakić rekao je da je Pelagićevo prepoznatljivo po Socijalističkoj partiji i rezultatima, te da izlazi u punom kapacitetu na predstojeće izbore.

“Socijalistička partija treba mnogo veći i snažniji kapacitet kako u Vladi i paralamentu Srpske. Ova partija ima ideje, određene programe i uz snažniju podršku putem poslanika može ih u većem obimu realizovati na dobrobit svih građana Srpske”, rekao je Stakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana