Đokić na druženju sa fudbalerima Čelika

Srna
Foto: Srna

BRČKO- Predsjednik SP i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Petar Đokić rekao je da je fudbalska utakmica u naselju Grbavica u Brčkom, koju igraju mladi protiv veterana Fudbalskog kluba "Čelik", prije svega vrhunsko druženje, susret starih prijatelja koji su tu godinama stvarali klub i igrali za njega.

Đokić je istakao da je to tradicionalna utakmica veterana Fudbalskog kluba "Čelik" koja se organizuje najmanje jednom godišnje u ljetnom periodu.

"Na njoj se okupe stari prijatelji, raniji igrači `Čelika` sa aktuelnim sastavom tima i onda igramo u dvije grupe, mladi i stari, i veterani i igrači, tako da imamo mješoviti sastav i to bude prije svega vrhunsko druženje, susret starih prijatelja koji su tu godinama i stvarali klub i igrali za njega", rekao je Đokić, koji prisustvuje današnjoj utakmici.

Prema njegovim riječima, klub ima dugu tradiciju, sada već 49 godina postojanja, "tako da je uvijek veliko zadovoljstvo sresti prijatelje koji se toga dana okupe, tim povodom".

"Tako će biti i ovogodišnje druženje", dodao je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana