Đokić: Moramo pomagati povratnicima u FBiH

Srna
Đokić: Moramo pomagati povratnicima u FBiH

DRVAR - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić zahvalio je svima koji doprinose razvoju Drvara, te ukazao da se opštine u FBiH moraju razvijati i da se mora pomagati povratnicima, jer stanje nije zadovoljavajuće.

- Stanje u FBiH se mora mijenjati na bolje. Pripremili smo izmjene zakonske regulative koji će se baviti rješavanjem problema povratnika u Drvaru, Grahovu, Petrovcu i drugim opštinama u FBiH - naveo je Đokić tokom predizbornih aktivnosti u Drvaru.

On je dodao da postoji namjera da se formira sekretarijat koji će se baviti pitanjima povratnika i raspolagati informacijama o funkcionisanju svih segmenata života, pa i ove kategorije stanovništva.

Đokić je naveo da je to nova politika socijalista koja će se sprovoditi i koja će obezbijediti institcionalnu reformu i podršku razvoju lokalnih zajednica radi osiguranja održivosti života na ovim prostorima, saopšteno je iz SP-a.

Nosilac odborničke liste Socijalističke partije u Drvaru Jasna Pećanac rekla je da na lokalne izbore izlaze ubijeđeni da će ostvariti odličan rezultat, jer uživaju povjerenje građana.

Pećančeva je istakla da očekuju minimalno dva mandata u Opštinskom vijeću, te da su ubijeđeni u pobjedu.

-Borimo se za bolji život u Drvaru, za socijalnu pravdu i da ostvarimo dobar rezultat - rekla je Pećančeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana