Đokić: Ljubinje spremno za promjene

Srna
Đokić: Ljubinje spremno za promjene

LjUBINjE - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da je Ljubinje spremno za promjene i da se što prije moraju pronaći rješenja da se ova opština spasi od daljeg propadanja.

Đokić je rekao da je u Ljubinju planirana gradnja solarne elektrane snage 84 megavata, kao i da će naći partnera za njeni gradnju da to bude projekat koji se mora realizovati u narede četiri godine.

“Ova opština bi od koncesije imala oko 600.000 KM na godišnjem nivou”, istakao je Đokić.

On je istakao da Ljubinje, pored poljoprivredeima još potencijala za razvoj, te dodao da se mora definisati na koji način se mora pomoći ugroženim opštinama u Republici Srpskoj, a jedna od njih je i Ljubinje.

“Ovi izbori su šansa da se desi promjena i da sa novim načelnikom krenemo u novi ciklus razvoja koji ovdje sigurno može da se desi”, rekao je Đokić.

Nosilac liste Socijalističke partije u Ljubinju Spasoje Kisić rekao je da su pred ovom opštinom najznačajniji izbori do sada.

“Ovi izbori su značajni i za naš Opštinski odbor. Nadam se da ćemo uz pomoć našeg predsjednika Petra Đokića ovu našu malu nerazvijenu opštinu pokrenuti i poboljšati život svim stanovnicima Ljubinja”, istakao je Kisić.

Opštinski odbor Socijalističke partije u Ljubinju podržao je kandadata SNSD-a Rista Milutinovića u trci za načelničku poziciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana