DEMOS u Bijeljini počeo kampanju "Bez dileme"

Srna
DEMOS u Bijeljini počeo kampanju "Bez dileme"

BIJELjINA - Gradski odbor DEMOS-a u Bijeljini započeo je izbornu kampanju pod sloganom "Bez dileme" i porukom da će se boriti za građane i privredni razvoj.

Potpredsjednik DEMOS-a Milan Dakić pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore i poručio da će ova stranka voditi fer kampanju.

- Mi u DEMOS-u znamo da se može baviti politikom, a da se ne napadaju drugi, ne bavimo se tuđim problemima, nego sobom i našim sugrađanima koji vjeruju u nas - rekao je Dakić.

On je poručio da će DEMOS sigurno opravdati povjerenje građana i dodao da na predstojećim lokalnim izborima očekuju osvajanje četiri odbornička mandata, odnosno 7.900 glasova, saopšteno je iz Gradskog odbora DEMOS-a Bijeljina.

Predsjednik Regionalnog odbora ove stranke Čedomir Stojanović poručio je na početku kampanje da je privredni razvoj akcenat u kompletnom radu DEMOS-a.

- Kada dobijemo povjerenje građana radićemo na unapređenju privrednog ambijenta, da stvorimo bolje uslove života i da karta naših građana za Evropu ne bude u jednom, nego u povratnom smjeru - istakao je Stojanović.

Slađana Jokanović, najmlađi kandidat na listi, poručila je da je krajnje vrijeme da mladi preuzmu inicijativu u društvu i da je ponosna što je DEMOS podržao tu potrebu.

- Bijeljina prije svega! - naglasila je ona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana