Demos Gradiška: Naša politika usklađena sa potrebama naroda

Srna
Demos Gradiška: Naša politika usklađena sa potrebama naroda

GRADIŠKA - Predsjednik Gradskog odbora Demosa Gradiška Vladimir Janković rekao je, povodom početka kampanje za lokalne izbore u BiH, da je politika ove stranke usmjerena na jačanje ekonomije i privrede, povećanje standarda života svih građana, a posebno na podršku mladim bračnim parovima.

Janković je naveo da Demos u kampanju u Gradišci ulazi pod sloganom "Demos bez dileme-Gradiška prije svega", te da će građanima predstaviti svoj politički program koji je usklađen sa njihovim potrebama.

On je na konferenciji za novinare naveo da je na listi DEMOS-a 35 kandidata za odbornike, koji su preopoznatljivi u svojim sredinama kao visoko obrazovani mladi ljudi, ali sa dovoljno iskustva, te vrijedni radnici i studenti.

- Postavili smo sebi izborni cilj da osvojimo 3.500 glasova i pet odborničkih mandata u Skupštini grada, jer sa tom snagom možemo da sprovedemo u djelo svoje ideje, da zastupamo mlade bračne parove i obezbijedimo im lakše stambeno zbrinjavanje i zaposlenje i na taj način zadržimo mlade na ovim prostorima - istakao je Janković, koji je i nosilac liste Demosa za Skupštinu grada Gradiška.

On je naglasio da je Gradiška na ulazu u BiH i da treba da iskoristi svoje privredne i turističke potencijale.
Janković je podsjetio da je kadar Demosa, kao dio lokalne vlasti u prethodne četiri godine, na funkcijama u Gradskoj upravi i javnim ustanovama radio odgovorno i u interesu građana i izrazio nadu da će tako biti i u narednom mandatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana