Darko Tomaš, kandidat SNSD-a za načelnika Prnjavora: Jedini znamo pravi put

Vedrana Kulaga Simić
Darko Tomaš, kandidat SNSD-a za načelnika Prnjavora: Jedini znamo pravi put

Svako dobronamjeran može jasno vidjeti šta je u protekle četiri godine urađeno u Prnjavoru i to je jasan signal da nam je potrebna nova podrška kako bismo nastavili sa razvojem opštine jer smo najbolji izbor.

Rekao je to za “Glas Srpske” kandidat SNSD-a za načelnika Prnjavora Darko Tomaš koji vjeruje da će i na ovim izborima dobiti najveću podršku i ostati na čelu te opštine.

- Očekujem ubjedljivu pobjedu jer se u protekle četiri godine mnogo radilo i gradilo i vidi se pomak nabolje. Mislim da i u naredne četiri godine možemo mnogo više uraditi nego bilo koja druga alternativa koja se nudi u Prnjavoru. To je najvažnija stvar zbog koje ponovo očekujem podršku. Mi nismo u kampanji mjesec, nego četiri godine, od kada smo sa sugrađanima i rješavamo njihove probleme. Ovo je samo formalni dio kampanje - istakao je Tomaš.

GLAS: Kažete da ćete tako i nastaviti. Šta je okosnica kampanje?

TOMAŠ: Pokazali smo da se za četiri godine može zaista mnogo uraditi i promijeniti nabolje izgled opštine. Više od 16 miliona KM je uloženo u infrastrukturne projekte. I prije četiri godine smo isticali da se možemo otvoriti prema svim razvojnim projektima, odnosno i Vlade RS i međunarodnih institucija. Najveća stvar koju smo uradili je otvaranje poslovne zone, gdje je svoje mjesto pronašlo šest, sedam novih privrednih subjekata. Obezbjeđivali smo povoljne uslove za domaće firme koje ovdje i rade, i uvijek tim subjektima dajemo prednost jer im nije samo u interesu da naprave zaradu, već i da se njihova lokalna zajednica razvija.

GLAS: Da li, govoreći o svemu što je urađeno, i pozivate sugrađane da Vama ukažu povjerenje, a ne protivnicima?

TOMAŠ: Naravno. Radom smo dokazali da se može i pokazali kako može i treba da se sarađuje sa višim nivoima vlasti. Tako možemo nastaviti i u narednom periodu i da bude još bolje i jače.

GLAS: Šta ćete prvo uraditi ako i dobijete podršku građana?

TOMAŠ: Ima stvari koje nisam uspio završiti za četiri godine mandata. To je, prije svega, rekonstrukcija opštinske uprave i određenih preduzeća koje je uništio SDS. To će biti prvo u fokusu.

Garancija

GLAS: Čime garantujete da ćete ispuniti obećanja?

TOMAŠ: Garancija su već ostvareni rezultati. Ovaj posao radim već osam godina i mislim da svako u Prnjavoru i Republici Srpskoj zna ko je Darko Tomaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana