Cvijanović:SNSD može da igra utakmicu na dva terena

SRNA
Cvijanović:SNSD može da igra utakmicu na dva terena

LAKTAŠI - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je večeras u Slatini kod Laktaša da ova stranka ima ozbiljne politike, političare, mehanizme, programe i da je u stanju da u naredne četiri godine igra utakmicu na dva terena - da brani nadležnosti Srpske i da ekonomski i finansijski uradi sve što građani očekuju.


"Na jednom da branimo nadležnosti Republike Srpske i to ćemo predano raditi, a na drugom - ekonomskom i finansijskom terenu da uradimo sve što naši građani od nas očekuju", rekla je Cvijanovićeva na predizbornoj tribini ove stranke.

Ona je istakla i da sadašnja vlast ulaže napore kako građani Republike Srpske ne bi osjetili krizu koja je zadesila cijeli svijet.

"Republika Srpska gradi svoje enregetske potencijale, koji će doprinijeti da Srpska bude energetski stabilna i nezavisna", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je to politika Milorada Dodika i SNSD-a, te da je ponosna što joj pripada.

"Znamo šta smo to ostavili u Slatini, ali i širom Reublike Srpske. To ljudi ovog kraja najbolje znaju, kao i to da smo sa jednakom ljubavlju radili i gradili, ali i branili Srpsku tamo gdje je trebalo", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da SNSD namjerava da radi to i dalje.

"Možete imati vjeru u nas, kao što i mi imamo veliku zahvalnost za podršku sve ove godine, jer bez nje ne bi bilo ništa moguće od onoga što smo planirali realizovati. Mi smo partija naroda, mi smo porodica i prijatelji koji su se okupili i predstavljaju veliki pokret jer želimo našoj Republici najbolje", poručila je Cvijanovićeva.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Miroslav Bojić rekao je da je u Mjesnoj zajednici Slatina mnogo urađeno u proteklom periodu uz podršku Vlade Republike Srpske, predsjednika Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

On je naveo da je za godinu i po na ovom području izgrađeno više od 10 kilometara lokalnih puteva, te realizovani brojni drugi projekti iz drugih oblasti.

Bojić je najavio da će u narednih desetak dana, uz podršku republičkih instutucija početi spajanje četiri kilometra puta između Slatine i Čelnica, te naglasio da je to jedan od najvažnijih projekata dvije mjesne zajednice.

Kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske Saša Dragić, Biljana Petković i Slavica Grubešić istakli su brojne projekte koji su realizovani na ovom području zahvaljujući SNSD-u, kao i niz humanitarnih akcija za pomoć najugroženijem stanovništvu.

Nosilac liste za parlament BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović istakao je da večerašnji skup u Slatini najavljuje veliku pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima.

On je naglasio da je veoma važno da ova stranka osvoji najviše mandata u parlamentu BiH jer će se, kako je rekao, u Sarajevu voditi najveća bitka za Republiku Srpsku. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana