Cvijanović: SNSD za gradonačelnika nudi ozbiljnog i pouzdanog čovjeka

SRNA
Cvijanović: SNSD za gradonačelnika nudi ozbiljnog i pouzdanog čovjeka

BANjALUKA- Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je Banjaluka ozbiljan grad koji zahtjeva ozbiljnog i pouzdanog gradonačelnika i da SNSD na lokalnim izborima nudi upravo takvog čovjeka.

"Došlo je vrijeme da uozbiljimo stvari ovdje. Mnogo je posla pred nama i zato smo se i odlučili da izađemo sa čovjekom koji sigurno može da poslaže stvari u gradu, koji se može osloniti na jaku skupštinsku većinu. U njoj će SNSD zasluženo imati dominantnu poziciju", rekla je Cvijanovićeva novinarima na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Drakulić.

Ona je istakla da su članovi SNSD-a predano radili za Banjaluku, kao što rade predano za Republiku Srpsku.

Cvijanovićeva je rekla da je Draško Stanivuković odlazeći gradonačelnik koji je napravio haos i nered u Banjaluci.

"Igra se sa ovim gradom kao da je najobičnija igračka, a ne ozbiljan glavni grad Republike Srpske. Slagao je mnogo stvari - da će biti biše parking mjesta, a ima ih manje. Slagao da je finansirao `Kuću Milanovića`, a to je radila Vlada Republike Srpske. Slagao da je on taj koji izgrađuje kružne raskrsnice, a to radi javno preduzeće, dakle opet republičke institucije", rekla je Cvijanovićeva.

Osim toga, kaže, pravio je nered po gradu.

"Slagao je građane da je neispravan kiseonih, ugrozio živote pacijenata i isto tako status naših zdravstvenih radnika", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da Stanivuković iza sebe ostavlja mnogo nereda, ali da će SNSD predanim radom i ozbiljnošću promijeniti stvari na bolje.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot rekao je da očekuje pobjedu 6. oktobra, dodajući da će to predstavljati i vraćanje Banjaluke njenim građanima.

"Večeras pričamo o školama. Ima smisla u Drakuliću razmišljati o školi. Sa građanima ćemo pričati i o vraćanju struke u grad, o regulaciji saobraćaja kroz saradnju sa određenim saobraćajnim institutima, otvaranju radnih mjesta, problemu parkinga. Tu smo da čujemo naše sugrađane", istakao je Šobot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana