Cvijanović: Mi smo prepoznati kao politika koja za sobom ostavlja pozitivan trag

SRNA
Cvijanović: Mi smo prepoznati kao politika koja za sobom ostavlja pozitivan trag

Kandidat SNSD za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da ta politička partija dolazi sa obrazom u Kostajnicu i da može da traži podršku građana koju će sigurno i dobiti.

Cvijanović je navela da su uvijek spremni da izađu u susret potrebama građana, napominjući da je to pokazano u Kostajnici kad je bilo nepogoda, nakon zemljotresa i u slučaju svih drugih potreba.

- Zato možemo ovdje doći s obrazom. Nastavićemo rad na saobraćajnoj infrastrukturi, komunalnoj infrastrukturi. Idemo na proširenje vrtića, to smo dogovorili, u narednom periodu i taj nas zahvat očekuje - istakla je Cvijanović.

Ona je istakla da su institucije Republike Srpske i lokalna vlast opredijeljeni da prave bolje uslove za život građana.

- Mi smo prepoznati kao politika koja za sobom ostavlja pozitivan trag u svakoj našoj lokalnoj zajednici, pa tako i u Kostajnici - rekla je Cvijanović i dodala da očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima.

Na predizbornoj tribini u Kostajnici predstavili su se i kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Nikola Janjetović i nosilac liste kandidata za narodne poslanike u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana