Cvijanović: Građani znaju da su uz SNSD sigurni i oni i Srpska

Srna
Foto: Srna

GRADIŠKA - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je večeras da građani Republike Srpske znaju da su uz politiku SNSD-a sigurni i oni i Srpska, a i njihove plate i penzije.

Cvijanovićeva je istakla da će se sigurno napredovati i kada je u pitanju infrastruktura i sve ono što je neophodno za unapređenje života i uslova za život građana.

Prema njenim riječima, cijela Republika Srpska želi da zna da ima sigurnu ruku i politiku koja će je voditi u sigurnu budućnost.

Cvijanovićeva, koja učestvuje na predizbornom skupu SNSD-a u Gornjim Podgradcima kod Gradiške, naglasila je da je Gradiška mjesto u koje su ulagali mnogo novca, a namjera je da se i dalje radi na lokalnom razvoju.

Ona je istakla čvrstu vezu između lokalnih i republičkih institucija što je garancija uspješnog razvoja Gradiške i njenih žitelja.

Cvijanovićeva je istakla i podršku poljoprivrednici, poput subvencija, stalnog rasta podsticaja, borbe za zaštitu domaće proizvodnje.

"Mislim da smo to pokazali tokom prethodnih godina", rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su u Gornjim Podgradcima uradili sve što je bilo neophodno, navodeći put prema Mrakovici, pomoć u sanaciji komunalnih objekata, fasada na školama.

"Ovo je jedan dobar primjer kako partija kao što je SNSD sarađuje sa stanovništvom", rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Renata Obradović Popović rekla je da SNSD korača u jednu veliku pobjedu, istakavši da se bori za Republiku Srpsku u svakom mjestu, pa i u Sarajevu.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jednice dva Zvjezdan Panić istakao je podršku kandidatima SNSD-a za pojedinačne funkcije Cvijanovićevoj i Dodiku jer, kako je rekao, jedini pomažu Podgradce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana