Čubrilović u Bijeljini: Očekujemo da Demos u cijeloj regiji bude parlamentarna stranka

Srna
Čubrilović u Bijeljini: Očekujemo da Demos u cijeloj regiji bude parlamentarna stranka

BIJELjINA - Predsjednik Demokratskog saveza (Demos) Nedeljko Čubrilović izjavio je na predstavljanju programa i kandidata stranke u Bijeljini da u ovom gradu i cijeloj regiji očekuju da postanu parlamentarna stranka.

- Prvi put od osnivanja Demos izlazi na lokalne izbore i bijeljinska organizacija i cijela regija uradila je veliki posao, zbog čega očekujemo dobar odziv građana i njihovu podršku da postanemo parlamentarna stranka u ovim lokalnim zajednicama - rekao je Čubrilović novinarima.

On je istakao da tokom izbora očekuje fer i demokratsku proceduru, a od kandidata Demosa da opravdaju povjerenje stranke u političkom smislu i povjerenje građana u lokalnim zajednicama.

Čubrilović je podržao i zajedničke kandidate za gradonačelnika Bijeljine i načelnike opština u ovoj regiji.

- Očekujemo da ti zajednički kandidati budu i pobjednici na izborima i da dobijemo stabilnu vlast u svakoj lokalnoj zajednici, pogotovo u Bijeljini, koja je jedan od najvažnijih centara Republike Srpske. Jako nam je važno da ovdje budemo dio skupštinske većine preko koje ćemo moći uticati na dalji razvoj grada - poručio je lider Čubrilović.

Nosilac odborničke liste Milan Dakić rekao je da Demos u Bijeljini očekuje osvajanje četiri odbornička mandata i da su svoj program tokom kampanje posvetili i predstavili sugrađanima.

Na predstavljanju odborničkih kandidata Demosa, koje je održano u bijeljinskom Centru za kulturu, kandidat Čedomir Stojanović rekao je da je sedmicu prije lokalnih izbora ova stranka uvjerena da će osvojiti 7.000 glasova u Bijeljini i 10.000 glasova u regiji.

- Ova kampanja je specifična i teška, pogotovo za partiju koja je skoro osnovana, ali uspjeli smo predstaviti svoj identitet. Građani su nas prepoznali i očekujemo da nas podrže na izborima - istakao je Stojanović i poželio građanima Republike Srpske da zadrže zdravlje, te iz pozvao da izađu na izbore i podrže Demos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana