Čubrilović: Očekujemo više od stotinu odbornika

Srna
Čubrilović: Očekujemo više od stotinu odbornika

DOBOJ - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da očekuje da će ova stranka imati više od stotinu odbornika u parlamentima 56 lokalnih zajednica u Srpskoj, u kojima učestvuju na izborima sa svojim listama.

Čubrilović je večeras u Doboju ozvaničio početak kampanje ove stranke za lokalne izbore u oktobru i poručio da je Demos dobro pripremio kampanju.

"Očekujemo da ova kampanja protekne u miru i u duhu naše politike, a to je politika kompromisa, jedinstva, stabilnosti", istakao je Čubrilović.

Nosilac liste Demosa za Skupštinu grada Doboj Slađan Jović rekao je da ta stranka nastupa pod sloganom "Doboj prije svega - bez dileme", da imaju program za razvoj ove lokalne zajednice, te da po okončanju izbornog procesa očekuje pet odbornika koji će biti korektivni i odlučujući politički faktor u lokalnom parlamentu.

Jović je naveo da lista koju predvodi ima 36 kandidata koji predstavljaju sve strukture građana Doboja i da su u odnosu na prethodni period evidentirali značajan rast broja simpatizera.

On je dodao da Demos na izborima za gradonačelnika Doboja podržava kandidata SNSD-a Borisa Jerinića.

Nakon predstavljanja kandidata, Čubrilović i Jović simbolično su pustili balone sa dobojske tvrđave Gradina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana