Čubrilović: Očekujemo najmanje dva odbornika u lokalnom parlamentu

Srna
Čubrilović: Očekujemo najmanje dva odbornika u lokalnom parlamentu

BILEĆA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je lista te stranke u Bileći ozbiljna lista koja ima namjeru da postane parlamentarna stranka sa najmanje dva odbornika u Skupštini opštine, koji će biti u skupštinskoj većini.

On je nakon posjete Opštinskom odboru Demosa u Bileći, rekao novinarima da Demos podržava zajedničkog kandidata Nenada Vukoja iz SNSD-a za načelnika opštine Bileća.

“Cilj je da se formira mnogo stabilnija skupštisnka većina nego u prethodnim sazivima. To treba i zbog same Bileće, zbog stabilnosti, zbog ukupnih političkih prilika i zbog projekata koji će, uz tako stabilnu skupštinsku većinu, mnogo lakše biti realizovani u saradnji sa Vladom Republike Srpske”, rekao je Čubrilović.

On je dodao da će kandidati Demosa, koji uđu u Skupštinu opštine Bileća, ući u istoriju kao prvi odbornici te stranke, s obzirom da su ovo prvi izbori za Demos.

“Nadam se da će zadovoljiti ono što građani od njih očekuju”, rekao je Čubrilović.

Predsjednik Opštinskog odbora Demosa u Bileći Branko Aleksić rekao je novinarima da očekuju dva odbornička mandata u Skupšštini i pozvao sve građane da poštuju sve epidemiološke mjere kako bi izbori bili održani u najboljem redu.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana