Čubrilović: Nastavljamo rad sa koalicionim partnerima i poslije izbora

Srna
Čubrilović: Nastavljamo rad sa koalicionim partnerima i poslije izbora

ZVORNIK - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da će Demos u Zvorniku i poslije 15. novembra, zajedno sa koalicionim partnerima, nastaviti da radi na razvoju ove lokalne zajednice, regije i cijele Republike Srpske.

Čubrilović je, obraćajući se kandidatima Gradskog odbora Demosa za odbornike u Skupštini grada Zvornika i građanima, rekao da je ovo politička stranka koja je u Republici Srpskoj prepoznatljiva po ljudima koji su ostvareni u svojim profesijama i koji žive od svog rada.

"Očekujemo da budemo dio skupštinske većine u Zvorniku, jer ima razloga da bude tako i na osnovu onoga što je do sada urađeno, ali i na osnovu projekcija onoga što se planira ovdje raditi", naveo je Čubrilović.

On je naglasio da sinhronizacija gradske sa republičkom vlašću daje dobre rezultate i da nema razloga da se to mijenja.

Čubrilović je istakao da Demos podržava zajedničkog koalicionog kandidata za gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

On je rekao da je Demos politička opcija koja će biti konstruktivna i koja će raditi na saradnji, a ne na svađalačkoj politici, te dio koalicije koja će svojim političkim kapacitetom moći da donosi odlučujuće odluke.

Čubrilović je pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za odborničku listu Demosa i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

Predsjednik Regionalnog odbora Demosa za Birač Siniša Mijatović rekao je da će Demos osvojiti najmanje šest, a možda i sedam odborničkih mandata u Skupštini grada Zvornika.

On je dodao da će, podrškom Demosa, kandidat SNSD-a i zajednički koalicioni kandidat za gradonačelnika Zvornika Zoran Stevanović nastaviti da obavlja ovu funkciju i poslije 15. novembra.

Mijatović je izrazio nadu da će Demos u svim lokalnim zajednicama regije Birač - Šekovićima, Milićima, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Osmacima i Zvorniku biti parlamentarna stranka.

Mijatović, koji je i kandidat Demosa za odbornika u Skupštini grada Zvornika, rekao je da je odbornička lista ove stranke sastavljena od uglednih ljudi, privrednika i čestitih domaćina.

On je naglasio da će kandidat Demosa za načelnika opštine Šekovići Miladin Lazić odnijeti ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima 15. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana