Čubrilović: Demos će biti nezaobilazan faktor u formiranju skupštinske većine u Kotor Varošu

Srna
Čubrilović: Demos će biti nezaobilazan faktor u formiranju skupštinske većine u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je da će ova stranka u Kotor Varošu i poslije lokalnih izbora biti nezaobilazan faktor u formiranju većine u Skupštini opštine.

Čubrilović je danas na gradskom trgu u Kotor Varošu prisustvovao predstavljanju programa i kandidata Demosa na predstojećim lokalnim izborima, te je naglasio da im je cilj da osvoje četiri odbornička mandata.

- Lista Demosa u Kotor Varošu sastavljena je uglavnom od mladih ljudi koji nose pozitivnu energiju i očekujem da svi oni zastupaju politiku stranke i građana ove opštine - naglasio je Čubrilović.

Kandidat Demosa za načelnika Kotor Varoša Nemanja Panić istakao je da teret krize prouzrokovane virusom korona na području opštine mora biti ravnomjerno raspoređen i da se lokalna vlast, u punom kapacitetu, mora staviti u službu građana kojima je pomoć najpotrebnija.

- Naš program se bazira na ukidanju licenci i resursa za gradnju mini hidrocentrala, kao i maksimalan angažman na privrednom i ekonomskom oporavku nakon epidemije virusa korona - rekao je Panić.

Nosilac liste Demosa za Skupštinu opštine Đuro Krčić poručio je da je velika čast, obaveza i odgovornost biti nosilac liste koja predstavlja skup mladosti i političkog iskustva.

- Uvjeren sam da ćemo imati tri mandata u lokalnom parlamentu, a moguće je da imamo i četiri odbornika. Svi oni će imati zadatak da rade na privrednom razvoju opštine i stvaranju uslova za bolji život naših sugrađana - dodao je Krčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana