Crnadak: Jedini plan u Banjaluci - pobjeda!

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak rekao je danas da je jedini plan te stranke na predstojećim lokalnim izborima u Banjaluci pobjeda njenih kandidata za odbornike i gradonačelnika.

Crnadak je rekao novinarima da je u to uvjeren jer gradonačelnički kandidat PDP-a i SDS-a Draško Stanivuković, prema relevantnim istraživanjima koje imaju, ima znatnu prednost u odnosu na kandidata SNSD-a Igora Radojičića, kao i da posebnu podršku uživa među mladima.

"Vrijeme za SNSD u Banjaluci je isteklo", smatra Crnadak, koji je danas sa kandidatima ove stranke posjetio partijski štand na Trgu Krajine.

On je rekao da su u prednosti ili blizu pobjede i kandidati PDP za načelnike na Palama, Rudom i u Kotor Varošu, te da očekuje veliku izlaznost na izborima u Republici Srpskoj.

"Pozivam ljude da 15. novembra izađu na izbore, glasaju i daju podršku svojim kandidatima", poručio je Crnadak.

Crnadak smatra da je testiranje na virus korona iz automobila trebalo uvesti daleko ranije, te da je vlast dužna da građanima obezbijedi siguran izlazak na birališta, bez zdravstvenih rizika.

On je rekao da PDP pri organizovanju javnih, izbornih skupova i u kampanji poštuje epidemiloške mjere, ograničenja i preporuke nadležnih institucija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana