Ćosić: Gradska uprava mora biti istinski servis potreba svih građana

Srna
Ćosić: Gradska uprava mora biti istinski servis potreba svih građana

ISTOČNO SARAJEVO - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić poručio je danas, posljednjeg dana kampanje za lokalne izbore, da Istočno Sarajevo mora biti jedinstven i okupljen grad od Sokoca do Trnova, sa Gradskom upravom koja će biti potpuno drugačija i aktivnija, koja će da radi, okuplja i sabira i bude istinski servis potreba svih građana.

Ćosić je istakao da je srećan što je pokazao, kao i svih prethodnih godina, da je u mogućnosti da predstavi samo dobre stvari i da nikom, sem u direktnom susretu, ne kaže svoje mišljenje koje može biti suprotstavljeno.

“Kompletan svoj profesionalni život u politici sam posvetio nastojanju da pokažem razliku. Razliku između ljudi koji provode vrijeme u politici upravljajući javnim novcem kako treba i ostavljaju rezultate i djela iza sebe, u odnosu na one koji upravljajući javnim novcem ne ostave ništa iza sebe”, naveo je Ćosić.

Aktuelni načelnik Istočnog Novog Sarajeva naglasio je da je, zajedno sa dobronamjernim ljudima koji su činili jedinstvenu ekipu, pokazao u posljednjih osam godina koliko jedna mala sredina može biti uspješna.

On je istakao da je u Istočnom Novom Sarajevu pokazano kako jedna sredina u svakom segmentu života može da raste i da se razvija.

“Istočno Novo Sarajevo je model razvoja svih naših opština i grada, u namjeri da postanemo najbolji centar Republike Srpske. Okupljajući opštine, osnažićemo naš grad, a time i Republiku”, ukazao je Ćosić.

Prema njegovim riječima, Jovan Katić /kandidat za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo/ nastaviće put razvoja i napretka u ovoj opštini i pokazaće da iza dobrog načelnika dolazi još bolji, ukazujući da je to jedini mogući pravac razvoja Istočnog Novog Sarajeva.

“Nebojša Šešlija je drugačiji i bolji izbor za opštinu Istočnu Ilidžu. Načelnik koji će napraviti urbano jezgro ove opštine, ali i prepoznati potrebu svake mikro sredine u ruralnim dijelovima. Nebojša Šešlija će izgraditi Istočnu Ilidžu”, ocijenio je Ćosić.

Dragomir Gagović, prema riječima Ćosića, vratio je život u Trnovo i pomirio njegove stanovnike, te najavio da će 2024. godine Trnovo stajati kao najljepša kapija grada Istočno Sarajevo.

“Boško Jugović zna da vodi i vodiće centralnu i najmnogoljudniju opštinu našeg grada. Pale su okosnica našeg grada i biće još prepoznatljivije u svakom segmentu našeg društva”, naveo je Ćosić.

Mladen Maletić, istakao je Ćosić, čovjek je koji ne traži ništa od Istočnog Starog Grada - on nudi svoj aktivizam i znanje za Istočni Stari Grad, koji okuplja ljude.

“Bojan Koprivica, sa svojim timom ljudi, kao i Nebojša Šešlija me svaki dan podsjeća na moje prijatelje iz 2012. godine kada smo znali kako Istočno Novo Sarajevo treba da izgleda. Danas Sokolac zna da je jedini mogući razvojni put onaj kojim ide Bojan Koprivica sa svojim prijateljima”, poručio je Ćosić.

On je napomenuo da se nije osvrtao na neistine koje su o njemu iznosili politički protivnici.

“Čudan je stepen mržnje, netrpeljivosti i nemoći koji seže do neprestano iste isprazne priče u nastojanju da se generacijama unazad čestita kuća kriminalizuje, sve do miješanja u privatni život i porodicu”, smatra Ćosić.

Ćosić je poručio biračima da u nedjelju, 15. novembra, čuvaju sebe i svoje zdravlje i da, uvažavajući sve neophodne mjere zaštite, izađu na svoja biračka mjesta i daju glas najboljima. /kraj/db/am

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana