Cilj Ujedinjene Srpske najbolji izborni rezultat od osnivanja

Srna
Foto: Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Sa predizbornog skupa Ujedinjene Srpske u Istočnom Sarajevu večeras je poručeno da ta stranka propagira jedinstvo i sabornost.

Predsjednik stranke i kandidat za Narodnu skupštinu Nenad Stevandić rekao je da je Ujedinjena Srpska tu da stvori apsolutno jedinstvo svih koji žive u Republici Srpskoj, ali i svih regija u kojima srpski narod živi.

On je naveo da je Banjaluka administrativni centar Republike Srpske, a da je njena kolijevka u Sarajevsko-romanijskoj regiji.

Stevandić je rekao da je Ujedinjena Srpska ponosna na mnoga zakonska rješenja u čijem je donošenju učestvovala, a koja su unaprijedila život u Srpskoj, da imaju još mnogo planova, ali da im je potrebno više ruku u parlamentu u BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On je najavio da za borce pripremaju zakonska rješenja kojima bi bili oslobođeni plaćanja participacija, te naveo da su napravili popis stvari koje nisu dobro riješene.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici osam Slavka Brezo rekla je da daje podršku mladim i obrazovanim ljudima i priliku svakom pojedincu da se istakne.

"Vjerujem u Srpsku i smatram da zajedno možemo da je odbranimo i da naša djeca treba ovdje da ostanu i rađaju svoju djecu", rekla je Brezo.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice osam Zoran Trapara rekao je da je cilj ove stranke da na predstojećim izborima ostvari najbolji rezultat od svog osnivanja.

"Cilj je da se iz ove izborne jedinice osvojimo jedan mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske i mandat u Parlamentarnoj skupštini BiH", naveo je Trapara. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana