Bolja Banjaluka za bolju Srpsku

G.S.
Bolja Banjaluka za bolju Srpsku

BANjALUKA - Politika koalicije SP-NDP-SNP usmjerene su na razvoj Republike Srpske u svim segmentima, rekao je večeras u Banjaluci nosilac liste ove koalicije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Davor Strika.

Strika je pozvao građane na predizbornoj tribini rejonske gradske organizacije Socijalističke partije u najvećem gradu Srpske da na predstojećim opštim izborima izaberu mir i stabilnost, te glasaju za politike koje promoviše ova koalicija.

„U proteklom periodu radili smo na politikama čiji je cilj bio rast plata i penzija, ali ne želimo stati na tome, želimo da se Srpska razvija svakim danom u svakom segmentu”, izjavio je Strika novinarima prije početka predizborne tribine ove koalicije.

Nosilac liste koalicije SP-NDP-SNP za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici tri Velibor Stanić rekao je da ova koalicija propagira borbu za bolju Srpsku, te bolju ekonomsku situaciju u Srpskoj.

„U suštini našeg programa je čovjek sa svim njegovim potrebama. Ekonomski stabilna Srpska dovešće do toga da nam niko sa strane neće moći nametati nikakva rješenja”, dodao je Stanić.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izrazio je uvjerenje da će ova koalicija zajedničkim snagama ostvariti odličan rezultat na predstojećim izborima.

„Kompletna pobjeda na svim izbornim nivoima znači stabilnost i sigurnost u naredne četiri godine, koje će biti turbulentne i međunarodno izazovne, zbog geopolitičke krize, ali i specijalnih zapadnih izaslanika za Balkan, koji samo čekaju da se izbori završe i da svojim angažmanom ovde kreiraju politike po želji Bošnjaka”, rekao je Čavić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana