BiH državica u pokušaju

M. Č.
BiH državica u pokušaju

NEVESINjE, GACKO - Republika Srpska mora biti iznad i prije svega, a danas svi žele da je razgrade, osim Rusije. BiH je nemoguća država i državica u pokušaju.

Ovo je u utorak uveče na tribini SNSD-a u Nevesinju rekao lider SNSD-a i kandidat ove stranke za predsjednika RS Milorad Dodik.

- Da bih mogao da branim i odbranim RS treba mi vaša podrška. Naša snaga danas je jedino glas. Mi moramo biti jedinstveni, a na prvom mjestu u tom jedinstvu su predstojeći izbori. Podrškom SNSD-u dajete nam snagu da čvrsto i snažno branimo Republiku Srpsku - rekao je Dodik pred više od 4.000 ljudi.

On je Nevesinjcima poručio da nisu ni svjesni šta su izgubili ne glasajući za SNSD na prošlim lokalnim izborima i naglasio da su im predstojeći izbori šansa da to isprave.
Nosilac liste SNSD-a iz izborne jedinice jedan za Parlament BiH Nikola Špirić rekao je da je
opozicija obična politička "andrmolja" i da je SNSD ne doživljava ozbiljno kao političke protivnike, već im uglavnom služi za zabavu.
Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović rekao je da
SNSD-u treba vjerovati, jer su izdržali sve bitke u Sarajevu za Republiku Srpsku.

- Biti sa SNSD-om znači opstati četiri godine na čelu Savjeta ministara kao što sam to uspio ja, a da sam bio sa Ivanićem i Čavićem, Bosna bi me odavno odnijela. Očekujem da svi Srbi glasaju za Radmanovića, a kao što kaže reis Cerić, muslimani za Ivanića. Samo velika stranka, Bog i narod imaju takvog lidera kao što mi imamo, Milorada Dodika - rekao je Špirić u Gacku.

Tribina SNSD-a održana je u utorak uveče i u Bileći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana