Banjac: Cilj DNS-a u Sokocu načelničko i pet odborničkih mjesta

Srna
Banjac: Cilj DNS-a u Sokocu načelničko i pet odborničkih mjesta

SOKOLAC - Generalni sekretar DNS-a Darko Banjac rekao je da građani Sokoca očekuju promjene nakon narednih lokalnih izbora, jer je to jedini način da se u ovoj lokalnoj zajednici živi bolje.

Prilikom današnjeg predstavljanja kandidata za načelnika opštine Sokolac i odborničke liste, Banjac je naveo da im je cilj da pobijedi kandidat DNS-a za načelnika opštine Zoran Čolović i da osvoje pet odborničkih mjesta u lokalnoj skupštini.

- Ukoliko građani Sokoca daju priliku kandidatima i politici DNS-a mi ćemo da opravdamo sve ono što smo govorili, jer naš cilj i naš fokus je bolji život svih građana Sokoca - tvrdi Banjac.

Šef kluba odbornika DNS-a u Skupštini grada Istočno Sarajevo Aleksandar Glavaš smatra da ova stranka ima kandidata za načelnika opštine Sokolac koji je, kako kaže, ugledan, priznat i politički nepotrošen čovjek koji će ovoj sredini donijeti samo dobro i nešto novo.

Kandidat DNS-a za načelnika opštine Sokolac Zoran Čolović rekao je da su Sokocu potrebne promjene na bolje, a to je moguće samo promjenom politike, odnosno vlasti u ovoj lokalnoj zajednici.

On je naveo da će DNS građanima Sokoca dokazati da ova stranka radi u interesu građana, prije svega mladih i perspektivnih ljudi, koji će ostati tu da stvore bolju i ljepšu Republiku Srpsku.

Nosilac odborničke liste DNS-a Stevan Batinić rekao je da ova stranka izlazi na predstojeće lokalne izbore na Sokocu sa punom kandidatskom listom od 25 predloženih mladih i perspektivnih ljudi, koji su "stekli radno i životno iskustvo obavljajući važne funkcije u društvenim okvirima".

On je uvjeren da će građani Sokoca dati povjerenje ovoj listi mladih i sposobnih ljudi, koji će u narednom periodu, kako je rekao, ostvariti bolje za ljude i život Sokoca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana