Adžić: SNSD spreman za još veća ulaganja u privredni razvoj Gradiške

Milan Vujić
Adžić: SNSD spreman za još veća ulaganja u privredni razvoj Gradiške

GRADIŠKA - Kandidat SNSD za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić rekao je u Vrbaškoj kod Gradiške da zadatak ove stranke ostaje rad na ubrzanom privrednom razvoju i privlačenju investicija u Gradišku s ciljem stvaranja boljih uslova za život svih njenih građana.

Prema njegovim riječima SNSD u prethodnih osam godina pokazao da zna da vodi Gradišku, gradi infrastrukturu, razvija privredu i daje podršku svim kategorijama stanovništva, penzionerima, boračkoj populaciji i mladima.

- Naše opredjeljenje je da nastavimo ulagati u razvoj, da naš grad bude jedno ugodno mjesto za život građana i razvoj privrede, ali i da bude otvoren za sve ostale ljude i privrednike koji žele da dođu, žive i ulažu u Gradišku - poručio je Adžić i pozvao građane da glasaju za listu ove partije za Skupštinu grada Gradiška.

Adžić rekao je da je gradska vlast na čelu sa SNSD-om u prethodnih osam godina realizovala brojne kapitalne projekte i da građanima žele da predstave viziju daljeg razvoja Gradiške, kao razvijenog srednjoevropskog grada.

-Očekujemo ubjedljivu pobjedu za gradonačelnika i 12 do 14 odbornika SNSD-a gradskom parlamentu, da bi sa koalicionim partnerima mogli da formiramo stabilnu skupštinsku većinu i realizujemo zacrtane ciljeve za naredni period - naglasio je Adžić.

Kao predsjednik Gradskog odbora SNSD Gradiška, Adžić je istakao da je kandidatska lista ove stranke za odbornike u Skupštini grada predvođena iskusnim političarima, ekonomistima, doktorima, te da su na listi većinom mladi ljudi koji zajedno sa iskusnim kandidatima žele da kreiraju društveni život u Gradišci.

Na listi SNSD-a je 35 kandidata: Renata Obradović Popović, Zvjezdan Panić, Olivera Čengija, Novo Milanović, Tomislav Kovačević, Bojan Dobrijević, Stana Balaban, Bojan Vujanović, Danka Mikić, Goran Šušnjar, Sanja Pavlović, Branko Straživuk, Slađana Tepavac, Nenad Adamović, Slavko Španjić, Nada Barać Jotić, Branislav Subotić, Bojana Savić,  Aleksandar Kuruzović, Drago Makivić, Gorana Lukić, Slaviša Račić, Gordana Todorović, Marko Desančić, Đorđe Latinčić,  Jelena Lazić, Milan Mirjanić, Slađana Adžić, Miroslav Lajić, Sanjin Kalinac, Tijana Rakas Kljajić, Nenad Mirjanić, Sandra Janjić, Mladen Vuković i Nikola Stegić.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Renata Obradović Popović rekla je da predhodni skupovi u  Karajzovcima, Turjaku, Mašićima, Turjaku, Žeravici, Kozincima, Rogoljima..., još jedna potvrda da SNSD korača sigurno ka još jednoj pobjedi na izborima.

Zastupljen je širok spektar različitih zanimanja.

Na listi je troje ljekara Bojan Vujanović, Slađana Tepavac i Slaviša Račić, tri inženjera šumarstva Tomislav Kovačević, Slavko Španjić i Branislav Subotić, četvoro diplomiranih ekonomista Danka Mikić, Nada Barać Jotić, Zvjezdan Panić, Nenad Adamović.

Šansu da se dokažu na izborima, na listi SNSD-a u Gradišci dobili su i poljoprivrednici Nenad Mirjanić, Goran Šušnjar, Novo Milanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana