Adžić: Postavili smo temelje budućeg razvoja Gradiške

Srna
Adžić: Postavili smo temelje budućeg razvoja Gradiške

GRADIŠKA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić i kandidati na listi ove stranke za odbornike u Skupštini grada započeli su danas kampanju za lokalne izbore lijepljenjem prvog plakata i spuštanjem bilborda u centru grada.

Adžić je rekao da je gradska vlast na čelu sa SNSD-om u prethodne četiri godine realizovala brojne kapitalne projekte i da građanima žele da predstave viziju daljeg razvoja Gradiške, kao razvijenog srednjoevropskog grada.

- Upravo smo u prethodnom mandatu udarili temelje i započeli infrastrukturnu izgradnju, izgradili društvene domove, sportsku dvoranu i vodili računa o privrednom razvoju Gradiške. U prethodne četiri godine broj zaposlenih je povećan za više od 2.000 - naglasio je Adžić.

On očekuje da građani prepoznaju sve što je SNSD radio sa svojim koalicionim partnerima.

- Očekujemo pobjedu za gradonačelnika i 12 do 14 odbornika SNSD-a u gradskom parlamentu, da bi sa koalicionim partnerima mogli da formiramo stabilnu skupštinsku većinu i realizujemo zacrtane ciljeve - naglasio je Adžić.

Kao predsjednik Gradskog odbora SNSD Gradiška, Adžić je istakao da je kandidatska lista ove stranke za odbornike u Skupštini grada predvođena iskusnim političarom, ekonomistom i dosadašnjim predsjednikom gradskog parlamenta Milenkom Pavlovićem, te da su na listi većinom mladi ljudi koji zajedno sa iskusnim kandidatima žele da kreiraju društveni život u Gradišci i ostaju da žive u svom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana