Zoran Talić ugostio zvaničnu delegaciju Beograda: Iskoristiti priliku za dodatno zbližavanje sa Srbijom

Srna
Zoran Talić ugostio zvaničnu delegaciju Beograda: Iskoristiti priliku za dodatno zbližavanje sa Srbijom

BANjALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić istakao je odličnu saradnju sa Beogradom, nakon što se sastao sa rukovodstvom ovog grada, te ocijenio da treba iskoristiti svaku priliku da se dodatno zbliže Srbija i Republika Srpska.

“Time učvršćujemo temelje za još bolju saradnju i bolju budućnost našeg regiona”, ocijenio je Talić nakon što je ugostio zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i predsjednik Skupštine grada Nikolu Nikodijevića.

Zvaničnici dva bratska grada susret su iskoristili i za razgovor o lokalnim i regionalnim političkim i ekonmskim temama, saopšteno je iz Skuštine grada Banjaluka.

Vesić je rekao da Beograd sarađuje u mnogim oblastima sa Banjalukom i da tu dobru saradnju samo treba nadograđivati.

“Ovde dolazimo među prijatelje, to su dva srpska grada. Sutra ćemo predložiti i neke čvršće oblike saradnje, a sarađujemo u mnogim oblastima koje mogu da privuku brojne investicije. Tako treba da se nastavi i u budućnosti”, dodao je Vesić.

Nikodijević je naveo da je Banjaluka uvijek bila dobar domaćin i partner za saradnju.

“Učestvujemo u realizaciji mnogobrojnih projekata koje se tiču i Beograda i Banjaluke. Svaki put kada dođemo ovde, osećamo se kao da smo kod kuće, a ne u gostima”, rekao je Nikodijević. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana