Zoran Talić: Naredna Skupština grada imaće posebnu socijalnu notu, na dnevnom redu pomoć za Kosovo i Metohiju

Aleksandar Stojanović
Zoran Talić: Naredna Skupština grada imaće posebnu socijalnu notu, na dnevnom redu pomoć za Kosovo i Metohiju

BANjALUKA - Naredna, 37. sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana 5. novembra, odlučeno je na današnjoj sjednici Skupštinskog kolegijuma. Na toj sjednici, odbornici će razmatrati 20. tačaka dnevnog reda.

Između ostalog, na dnevnom redu je prijedlog odluke o odobravanju sredstava za pomoć za izgradnju Dnevnog centra „podrži me – 9. januar“ na Kosovu i Metohiji kao i pomoć partnerskom gradu Bihaću za nabavku cisterne za pitku vodu. 

Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić, kaže naredna Skupština grada imaće posebnu socijalnu notu, jer se Banjaluka uključuje u pomoć lokalnim zajednicama kojima je ta pomoć neophodna.

"Daćemo svoj maksimum, da pripomognemo našim bratskim gradovima, ovim slučajem Kosovskoj Mitrovici da izgradi Dnevni centar „podrži me - 9. januar“ koji je već pokrenut od ljudi iz Republike Srpske“ rekao je Talić.

Gradski parlament će na zasjedanju 5. novembra između ostalog razmatrati i prijedlog budžeta za 2020. godinu, rebalanas budžeta za ovu godinu, prijedlog Inicijative Foruma za bezbjednost građana grada za izradu strategije bezbjednosti grada, godišnji program rada JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka 2019/20, informacije o udruženjima građana u 2019. godini te niz kadrovska pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana