Zoran Popović, šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini: Grad ne smije da dozvoli rasipanje novca

V. P.
Zoran Popović, šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini: Grad ne smije da dozvoli rasipanje novca

Banjaluka - Najvažniji zadatak nove uprave je da ne dozvoli rasipanje sredstava, već da se troši onoliko novca koliko je na raspolaganju.

Rekao je to u  intervjuu za sajt Skupštine grada šef Kluba odbornika SNSD-a Zoran Popović i istakao da se po tempu koji je nametnuo gradonačelnik Igor Radojičić radi non-stop.

-  Naš klub radi po novom principu od kada je došao novi gradonačelnik. Nema tema, a da ih nismo razmotrili prije nego one dođu na sjednicu Skupštine grada. Potpuna je koordinacija između nas, načelnika odjeljenja i predsjedništva. Svaki odbornik je aktivan na svom terenu i vidljivo je da gradonačelnik poštuje ljude koji rade - kazao je Popović.

Smatra da u aktuelnom sastavu Skupštine nema velikih trzavica.

- Neću da ulazim u ono što je prije bilo, ali ovaj saziv funkcioniše dobro. Imamo redovne sastanke koalicije prije svake Skupštine i tu sve što se dogovori većinom i ispoštuje. Kako će biti ubuduće vidjećemo. Kada je u pitanju opozicija njihov je nastup takav da smo kritikuju, većinom naše prethodnike i ljude koje smo ovdje zatekli. Imamo i primjera dobrih prijedloga, recimo, nezavisnog odbornika Zorana Talića - kazao je Popović. 

Istakao je da je jedna od najznačajnijih odluke ovog mandata  Skupštine  refinansiranje duga grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana