“Zimzopark” otvara vrata 29. decembra

J. Sa.
“Zimzopark” otvara vrata 29. decembra

BANjALUKA - Nakon otvaranja “Zimzobala”, već 29. decembra sa početkom u 18 časova na spektakularan način u parku “Mladen Stojanović” biće otvoren i “Zimzopark”, još jedno mjesto gdje će naši sugrađani, ali i brojni turisti, na pravi način moći doživjeti novogodišnju čaroliju.

Savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo istakla je da ćemo u sklopu “Zimzoparka” imati posebne aktivnosti, koje pored zimskog marketa uključuju i vožnju bajkovitim kočijama.

- Na spektakularan način ćemo, uz hiljade prskalica, još jednom dočekati Djeda Mraza sa poklonima, što će, ne sumnjam, biti pravi doživljaj kako za naše mališane, tako i za sve one koji nam se pridruže - kaže savjetnica Šukalo.

Ona dodaje da će zimska priča u parku “Mladen Stojanović” započeti uz bogat zabavni program, uz domaće izvođače koji će izvoditi muziku iz popularnih igranih i crtanih filmova.

- Ono što će definitivno biti kruna svih dešavanja u “Zimzoparku” su novogodišnji koncerti pored nove sportske dvorane u parku “Mladen Stojanović”, kada nas 31. decembra očekuje nastup Željka Samardžića, a za popularnu reprizu 1. januara imaćemo priliku da uživamo u hitovima najveće regionalne zvijezde Lepe Brene, za šta imamo već najave desetina hiljada gostiju koji u novu godinu žele da uđu upravo u našem gradu - zaključila je Šukalova.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana