Zatvoren literarni konkurs za djecu Nevid teatra: Mališani poslali više od 300 pjesama

J. I.
Zatvoren literarni konkurs za djecu Nevid teatra: Mališani poslali više od 300 pjesama

BANjALUKA - Literarni konkurs za originalne pjesme o pravilnoj ishrani u okviru projekta “Zdravi zabavnik Nevid teatra” je zatvoren, a zbog velikog broja pjesama koje su pristigle na konkurs bez zapažanja o zdravlju, ishrani i osnovnim problemima konzumiranja štetnih prehrambenih namirnica, odlučeno je da budu prihvaćene sve prijave, pa je u konkurenciji 305 pjesama, od kojih će biti izabrano do 30 najboljih.

- Na osnovu izabranih pjesama o pravilnoj ishrani, Nevid teatar će štampati ilustrovanu knjigu “Zdravi zabavnik Nevid teatra”, koji će sadržati i zapažanja djece o zdravlju i ishrani, kao i zdravi jelovnik i dodatne zabavne činjenice i zanimljivosti o hrani. Na veb-stranici Nevid teatra biće dostupna elektronska verzija ilustrovane knjige. Rezultati konkursa biće objavljeni 20. oktobra, takođe na ovoj veb-stranici - saopšteno je iz Nevid teatra.

Najbolji mladi autori i autorke dobiće na poklon po štampani primjerak ilustrovane knjige “Zdravi zabavnik Nevid teatra”, diplomu za učestvovanje na literarnom konkursu, kao i torbicu sa poklonima Nevid teatra, a nagrade će im biti uručene 26. novembra u Domu omladine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana