Zanimljiv program “Zimzobala”: Od Festivala čokolade do plesnih radionica

A. M.
Zanimljiv program “Zimzobala”: Od Festivala čokolade do plesnih radionica

Posjetioci “Zimzobala” i ovog vikenda će moći da uživaju u zimskoj čaroliji u srcu grada.

- Subota donosi zanimljiv program za najmlađe. Osim Škole klizanja, koja će biti organizovana od devet do 11 časova na Trgu Krajine, svi mališani imaće priliku da uživaju u Festivalu čokolade koji priprema vrtić “Sreća”, ali i animatorima koji će mališane zabavljati od 12 do 14 časova - naveli su iz Gradske uprave.

Dodali su da će u subotu biti organizovane plesne radionice od 15 do 16 časova, dok će u večernjem terminu sve posjetioce “Zimzobala” zabavljati “Con Brio bend”.

- Škola klizanja za sve mališane biće dostupna i u nedjelju, od devet do 11 časova, a nakon toga biće organizovane i kreativne radionice za najmlađe. U večernjem programu od 19 časova nastupiće “Eho bend”.

Podsjećamo, “Zimzobal” je prošle nedjelje uz Djeda Mraza i mnoštvo iznenađenja i poklona otvorio svoja vrata. Sve to označilo je početak još jedne “Banjalučke zime” tokom koje građane i turiste, osim sjajne gastronomske ponude, očekuje i više od 300 sati zabavnog programa. Kako su istakli iz Gradske uprave to je uvertira u spektakularnu proslavu Nove godine uz dva vrhunska izvođača Željka Samardžića i Lepu Brenu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana