Za sufinansiranje 12 projekata udruženja građana 102.000 KM

Srna
Za sufinansiranje 12 projekata udruženja građana 102.000 KM

BANjALUKA - Grad Banjaluka sufinansiraće 12 projekata udruženja građana s ciljem pomoći razvoja programa usmjerenih prema djeci i socijalno osjetljivim grupama za koje će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 102.000 KM.

Projekti koji su dobili podršku iz gradskog budžeta odnose se na programe za djecu i porodicu u mjesnim zajednicama, razvojne programe namijenjene zdravim stilovima života na području emocionalnog razvoja djece predškolskog uzrasta, zatim na programe nenasilne komunikacije i asertivnog ponašanja školaraca, kao i na obezbjeđivanje uslova u zajednici za samostalan život osoba sa invaliditetom i programe podrške osobama treće životne dobi.

“Izabrani projekti su u skladu sa definisanim prioritetnim oblastima, koje su u uskoj vezi sa platformom Banjaluka ljudskog lica”, navode iz gradskog Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Javni poziv za sufinansiranje projekata udruženja građana bio je otvoren od 5. do 23. marta, ali je usljed epidemiološke situacije izazvane pojavom virusa korona produžen do 25. maja.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana