Za rekonstrukciju fiskulturne sale u školi u Pervanu 18.000 KM

Srna
Foto: akta.ba

BANjALUKA- Kompanija "Prointer" donirala je 18.000 KM za rekonstrukciju fiskulturne sale u područnoj osnovnoj školi "Miroslav Antić" u Pervanu kod Banjaluke.

Marketing menadžer u kompaniji "Prointer" Mirjana Jukić rekla je da su članovi ove kompanije odlučili da u Nedjelji djeteta, baš uoči početka trećeg "Prokids" festivala, obraduju osnovce i njihove nastavnike u Pervanu, saopšteno je iz ove kompanije.

"Vidjeli smo koliko im je potrebna nova fiskulturna sala, a današnji doček potvrdio je da smo sredstva uputili na pravu adresu", rekla je Jukićeva.

Direktor ove osnovne škole Đorđe Đaković izrazio je zadovoljstvo donacijom, jer skoro dvije decenije u školu ništa nije ulagano.

"Naša škola ima 24 đaka u devet razreda, a dogodine očekujemo još pet prvačića, što je za seosko područje velika brojka, pa se radujemo što će njih dočekati nova fiskulturna sala", rekao je Đaković.

Radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale trebalo bi da počnu do kraja oktobra, te da zimsku fiskulturu pervanski osnovci rade u novoj sali i na novim spravama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana