Za proslavu Nove godine i do 120 KM

Danijela Stokanić
Za proslavu Nove godine i do 120 KM

Banjaluka - Građani koji će najluđu noć provesti u nekom od ugostiteljskih objekata moraće da izdvoje i do 120 KM.

Kako su nam rekli ugostitelji, već su pripremili ponudu sa cjenovnikom za proslavu Nove godine, te da već vlada veliko interesovanje i da svaki dan prime desetine rezervacija. Kod jednih je u tu cijenu uračunata neograničena konzumacija hrane i pića, dok kod drugih gosti dobijaju švedski sto i piće dobrodošlice.

U restoranu "Ada" rekli su da je u cijenu od 100 i 120 maraka za proslavu najluđe noći uračunata kompletna večera, novogodišnja tombola i piće dobrodošlice, te da će goste zabavljati zvijezde "Granda".

- Cijena pića će ostati nepromijenjena. Rezervacije su već uveliko počele, dnevno imamo oko 100 poziva zainteresovanih za proslavu, a broj mjesta je ograničen - istakli su u ovom restoranu. U poznatom restoranu "Kazamat" rekli su da će iduće sedmice objaviti ponudu, koja će, kako su kazali, biti vrlo primamljiva.

U "Akvani" su rekli da od 10. decembra počinje proslava Nove godine.

- Riječ je o proslavama koje organizuju firme za svoje radnike. Cijena proslave stvar je dogovora sa predstavnicima firmi - poručili su iz "Akvane".

I u noćnim klubovima užurbano se pripremaju za proslavu najluđe noći. Ljepši pol, ako bude želio Novu godinu da dočeka u noćnom klubu "Tamaris", gdje će goste zabavljati pjevačica Goca Tržan, za ulaznicu će morati da izdvoji 55 KM, a jači pol 15 maraka više.

- U cijenu ulaznice uračunata je besplatna konzumacija pića tokom noći - rekao je organizator Igor Knežević. Dodao je da već imaju rezervacije i gostiju iz regiona.

Goran Topalović, vlasnik jednog kafića, kazao je da rezervacija kod njih počinje iduće sedmice.

- Rezervacija neće biti skupa, kao što se ni cijene pića neće mijenjati - istakao je on.

U jednoj od konoba kažu da cijena proslave, uz dvije vrste muzike uživo i dvije vrste meze, za muškarce iznosi 50 maraka, a deset maraka manje za žene, uz neograničenu konzumaciju pića i hrane.*

Odluka

Dvadesetogodišnja Jelena Marković kaže da će Novu godinu dočekati u nekom od klubova, ali da još nije odlučila koji će to klub biti.

- Pošto ću Novu godinu slaviti u brojnom društvu, nikako ne možemo da se usaglasimo, ali mislim da ćemo morati ovih dana konačno odabrati klub da ne bismo ostali bez rezervacije - rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana