Za opremanje vrtića u Kuljanima i Vrbanji 160.675 KM

S. B.
Za opremanje vrtića u Kuljanima i Vrbanji 160.675 KM

BANjALUKA - Za opremanje novoizgrađenog vrtića u Kuljanima putem javne nabavke, a u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, izabrana je firma “In Vesta Group” iz Banjaluke, saopštili su iz Gradske uprave.

- Ugovorena vrijednost radova iznosila je 160.675 KM, a realizovano je 152.602 KM, s obzirom na to da su neki od ovih radova urađeni kroz glavni projekat izgradnje vrtića koji je grad realizovao u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija - dodali su iz Gradske uprave.

Dodali su da bi za vrtić u Vrbanji, koji bi takođe kao i vrtić u Kuljanima, trebalo uskoro da bude stavljen u funkciju, proveden je javni postupak izbora izvođača za opremanje.

Tako je putem javne nabavke za opremanje vrtića u Vrbanji izabrano isto preduzeće, a vrijednost ugovora iznosila je 91.714 KM.

- Sredstva izdvojena za opremanje oba ova vrtića su na nivou vrijednosti sredstava izdvojenih ranijih godina za opremanja vrtića, poput onog u naselju Petrićevac. Za taj vrtić, otvoren prije dvije godine u okviru višenamjenskog objekta, izabran je isti izvođač, “In Vesta Group”, a vrijednost radova iznosila je oko 155.000 KM - kažu iz grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana